Testul PAPI


Instrumente preferate de angajatori, testele de personalitate cele mai utilizate sunt chestionarele. Testul PAPI este unul din cele mai practicate teste de recrutare. Testul PAPI dureaza, in general, intre 10 si 20 de minute. Rezultatele testului sunt comentate de angajator, care ii ofera candidatului oportunitatea de a reactiona, motivand anuminte comentarii cu exemple concrete.
Acest test ofera informatii clare si directe despre comportamentul profesional al candidatilor.
Compus din 90 de intrebari, cu ajutorul testului PAPI sunt studiate 20 de dimensiuni ale personalitatii voastre sub doua unghiuri : dorintele voastre in cariera si rolul pe care vreti sa-l aveti in companie.
La fel ca in cazul oricarui test de personalitate, onestitatea ocupa un loc important. In cadrul testului PAPI veti fi evaluati in 7 domenii : dinamism, organizare, autoritate si carisma, sociabilitate, orientare si stil de munca, autonomie si control emotional. In cadrul interviului care urmeaza dupa testul PAPI aveti posibilitatea sa explicati si sa argumentati rapsunsurile voastre. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cumparati produse de la partenerii nostrii