Structura scrisoare de intentie


O scrisoare de intentie foarte bine structurata va atrage atentia angajatorului si va va pune in evidenta atu-urile In general, o scrisoare de intentie este structurata in 3 parti: voi, eu, noi.
Incepeti scrisoarea de intentie adresandu-va destinatarului, si anume companiei pentru care va doriti sa lucrati sau, dupa caz, institutiei in cadrul careia doriti sa urmati un stagiu, curs, etc.
Mentionati aici cateva informatii si realizari importante ale companiei, pentru a arata motivul orientarii voastre catre aceasta.
A doua parte din scrisoarea de intentie va descrie pe voi, din punct de vedere al experietenti profosionale si al competentelor si aptitudinilor ce va recomanda pentru job-ul, stagiul dorit.
Partea a treia a scrisorii de intentie se refera la ceea ce voi si compania pentru care candidati puteti realiza impreuna. Trebuie sa aratati ca sunteti persoana cea mai potrivita pentru a raspunde nevoilor companiei. Respectand aceasta structura, veti avea o scrisoare de intentie concisa si coerenta, ce va constitui un punct forte pentru candidatura voastra. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cumparati produse de la partenerii nostrii