Antet scrisoare de intentie


Antetul unei scrisori de intentie nu trebuie neglijat, deoarece acesta contine date importante al firmei si ale voastre ca si candidat. Pentru a sti cui va adresati in scrisoarea de intentie, trebuie sa aflati numele persoanei care se ocupa de recrutarea voastra. Fiti insa atenti la ortografierea numelui si la genul persoanei respective! Cunoasterea numele destinatarului va face dintr-o simpla scrisoare de intentie un document mai personal si in acelasi timp arata faptul ca v-ati dat interesul pentru a afla cat mai multe date despre interlocutor.
Antetul in scrisoarea de intentie trebuie sa includa toate informatiile de ordin practic, necesare pentru recrutare. Incepeti scrisoarea de intentie prin a va nota coordonatele in stanga sus: nume, prenume, adresa, date de contact. In partea dreapa, insa situate putin mai jos, trebuie sa se ragaseasca coordonatele destinatarului: nume, prenume, numele companiei, adresa.
Locul si data redactarii trebuie sa fie incluse antetul scrisorii de intentie, imediat dupa datele de contact ale destinatarului.
Data este un element util atat pentru angajator, cat si voua, in cazul in care vi se vor cere referinte telefonice cu privire la candidatura voastra.
Un element important pe care este bine sa-l mentionati in antetul scrisorii de intentie, inainte sa incepeti redactarea propriu-zisa, este "obiectul" acesteia, in care sa oferiti informatii despre data si locul aparitiei anuntului in urma caruia candidati, sau, daca nu este cazul, sa mentionati simplu "candidatura spontanta". Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cumparati produse de la partenerii nostrii