Google: noul partener in redactarea CV-ului!


Cu noul sau instrument Google Docs, compania cu una dintre cele mai mari notorietati la nivel global vine sa imbunatateasca modul in care abordam CV-ul.
Google Docs ofera o serie de template-uri pe care sa le folositi pentru CV-ul vostru. Este o modalitate de construire a CV-ului perfect adaptata contextului globalizarii informatiei. In afara de faptul ca ajuta la imbunatirea imaginii CV-ului vostru, Google Docs are si solutia pentru gestionarea cat mai eficienta a modurilor de vizualizare a CV-ului pe care l-ati redactat.


De ce sa folosesc Google Docs?
Este un instrument foarte util, in special pentru CV-urile in format electronic, pentru ca va ofera posibilitatea sa dati un plus de personalitate CV-ului vostru si sa va construiti o imagine profesionista.In plus, odata creat CV-ul este mai usor de vizualizat prin optiunile pe care le aveti la dispozitie, anume: ii puteti da share, il puteti trimite ca atasament la e-mail, il puteti publica in format de pagina web sau puteti sa il publicati pe blogul dvs. In cadrul unora dintre aceste optiuni puteti chiar sa aduceti modificari ulterioare CV-ului permitand ca ultima versiune a acestuia sa fie vizualizata de cei pe care i-ati selectat.

Avantaje Google Docs:
- este flexibil prin paleta de optiuni pe care le ofera pentru vizualizarea si redactarea CV-ului;
- este usor de utilizat;
- puteti sa va accesati CV-ul de oriunde;
- ofera posibilitatea de a va personaliza mai mult CV-ul;
- modalitatile de vizualizare a CV-ului vostru sunt multiple si pot fi mai usor de adaptat diverselor situatii;
- CV-ul poate fi scris in orice limba.

Cum accesez Google Docs?
Intrati pe pagina de cautare Google si cautati ‘google docs template’ si dupa ce veti ajunge pe blog-ul Google veti avea posibilitatea sa accesati ‘Google Docs Directory’ unde daca veti introduce cuvantul ‘resume’ vi se va afisa o lista cu template-uri pentru CV-uri. Este necesar un cont, care se face foarte usor iar, daca aveti deja o adresa la serviciul gmail atunci o puteti folosi pe aceea.


Acum aveti la indemana un nou instrument care sa va ajute sa va adaptati cat mai bine si mai repede cerintelor de pe piata fortei de munca si sa aveti intotdeauna la indemana CV-ul perfect!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


0 Responses So Far:

Cumparati produse de la partenerii nostrii