Aspectele esentiale ale CV-ului


Un angajator cauta lucruri precise la un candidat. Cu o singura privire pe CV-ul vostru, angajatorul este capabil sa-si dea seama daca aveti un profil bun sau nu pentru postul propus.
Va prezentam cateva sfaturi pentru a evita ca CV-ul vostru sa sfarseasca la cosul de gunoi.

Informatiile principale
Punctul principal al CV-ului este compus din experienta voastra profesionala si pregatire. Acestea sunt cele doua rubrici care atrag cel mai mult privirea angajatorului. Prin urmare, este foarte important sa le tratati cu maxima atentie, dar fara a exagera. Este foarte important sa puneti accentul pe aspectele esentiale. Pentru fiecare post ocupat, este important sa fiti precisi in ceea ce priveste sarcinile si atributiile voastre. Angajatorul trebuie sa-si faca o parere despre voi analizand informatiile prezentate in CV.
Angajatorii apreciaza cand un candidat este clar si concis in ceea ce priveste proiectul profesional. Nu ezitati sa adaugati in CV o rubrica in care sa precizati: job-ul vizat, salariul dorit, competentele pe care doriti sa le dezvoltati, etc.
Alte activitati
Informatiile complementare in ceea ce priveste activitatile extra-profesionale nu trebuie neglijate. Acestea sunt un bun indicator pentru profilul candidatului. Cu toate ca angajatorii consulta aceasta rubrica, este mai putin importanta decat experienta profesionala si pregatirea candidatului. In aceasta parte evitati sa mentionati aspecte banale, cum ar fi cititul, filmele sau calculatorul. In schimb, daca aveti o pasiune sau un hobby care ar putea sa va aduca un plus in fata celorlalti candidati, acesta este momentul sa-l prezentati.
Prezentarea CV-ului
Prezentarea CV-ului, cu toate ca este un aspect secundar, nu trebuie sa fie un aspect de neglijat. Un CV supraincarcat sau prezentat haotic este respins imediat de angajator. Punerea in pagina a informatiilor din CV este adesea interpretata ca o reflectare a personalitatii voastre si, de aceea, este important sa prezentati un CV aerisit si ordonat.
Inainte de a trimite CV-ul angajatorului, verificati cu atentie toate informatiile prezentate si aveti grija ca acestea sa fie in concordanta cu profilul cerut de acesta.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


0 Responses So Far:

Cumparati produse de la partenerii nostrii