Concluzii scrisoare de intentie


Ca sa puteti realiza o scrisoare de intentie perfecta trebuie sa tineti cont de toate detaliile, inclusiv de partea de final a acesteia: concluzia. Ca orice text, scrisoarea de intentie este structurata in 3 mari parti: introducere, cuprins si concluzii. Daca pentru primele 2 parti, informatiile prezentate sunt destul de usor de intuit, concluzia ramane partea cea mai grea in redactarea unei scrisori de intentie, din simplul motiv ca prin aceasta trebuie sa va atingeti obiectivul final, acela de a obtine un interviu.
Prin urmare, in ultima parte a scrisorii de intentie trebuie sa propuneti interlocutorului vostru o intalnire, dupa ce l-ati convins ca sunteti persoana potrivita pe care acesta o cauta. Desi la prima vedere poate parea dificil, modul in care formulati o propunere de intalnire trebuie sa fie unul cat mai natural si firesc, impus de circumstantele redactarii scrisorii de intentie.
Pentru a retine atentia destinatarului scrisorii de intentie, puteti relua in concluzie, pe scurt, competentele care va recomanda pentru postul urmarit. In plus, nu uitati sa puneti accent pe faptul ca sunteti dispusi si deschisi sa oferiti cat mai multe detalii despre experienta si aptitudinile voastre, fie la cerere, fie in cadrul unei intalniri. Pentru mai multe informatii utile despre redactarea unei scrisori de intentie, consultati rubrica "Sfaturi" / "Scrisoare de intentie". Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cumparati produse de la partenerii nostrii